top of page

Projecten

We gaan om met gegevens van onze klanten. En ook zijn sommige van onze activiteiten gericht op het oplossen van problemen. Daarom zijn we erg terughoudend met het presenteren van onze activiteiten. Van een aantal projecten kunnen we wel een tipje van de sluiter oplichten. Hieronder een greep uit onze projecten:

Team Members

Migratie naar Amazon RDS

Voor een internationaal opererend bedrijf hebben we als team een migratie uitgevoerd van een hosted Oracle omgeving naar een omgeving die binnen Amazon RDS draait. Nadat de migratie was afgerond, heeft BaseTide de beheersverantwoordelijkheid gekregen.

In a Meeting

DevOps Support

Bij een klant waar we al een lange relatie hadden, hebben we tijdelijk het beheer over genomen van de omgeving. In deze diverse omgeving, bestaande uit een groot aantal grote ElasticSearch clusters, PostgreSQL omgevingen, MySQL en Cassandra, hebben we het development team ondersteund met database vraagstukken.

Beeld-Projecten-3.jpg

Maanden werk wordt een kwestie van minuten

Nieuwe software uitrollen op een groot aantal locaties was een tijdsinvestering van enkele maanden. Dat moest anders kunnen! BaseTide heeft daarvoor gezorgd: we hebben een platform gemaakt om eigen developers toegang te geven tot een DevOps-omgeving. Dit platform is volgens de laatste technieken op het gebied van Continuous Integration ingericht om het beheer efficiënter te laten uitvoeren.Na de migratie is het uitrollen van een nieuwe software-versie geen maanden werk meer, maar minuten.

In a Meeting

Ontwikkeling van een Oracle APEX-applicatie

Voor een klant waarvoor wij de omgeving al in beheer hebben, heeft BaseTide een Oracle APEX-applicatie ontwikkeld. Ook deze applicatie beheren wij. Bovendien werken we aan uitbreidingen van deze omgeving, zoals een kwaliteitssysteem.

De klant kiest voor ons omdat we heel flexibel om kunnen gaan met de aandacht die voor dit project nodig is.

Stock Market Graph

Kennis van Oracle en Dynatrace

Wij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van end-to-end performance analyse. Een BaseTide-team heeft een DevOps-team ondersteunt bij de bouw en het onderhoud van een softwarepakket. Wij hebben brede kennis van zowel Dynatrace als Oracle en de applicatie van deze klant. Daardoor zijn we in staat om zeer efficiënt problemen te adresseren.

bottom of page