top of page

Hoe we werken

QUICKSCANS

PROACTIEF BEHEER

Altijd een oplossing die past bij de vraag

Soms is het nodig om snel een analyse te maken van de huidige performance. In andere gevallen is er een migratievraagstuk waar we tijdig bij betrokken worden zodat de bedrijfsvoering hiervan zo min mogelijk hinder ondervindt. 

Voor een kortere of langere periode, op basis van budget of op projectbasis.

Hoe werkt het?
Eenmaal in kaart gebracht waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd, volgt een advies. Uiteraard stellen per vraagstuk een excellent team samen die problemen gaat oplossen of voorkomen. Het vormt vaak de aftrap van een langdurige samenwerking om de vinger aan de pols te houden of om het databasebeheer bij ons onder te brengen. Dit is meestal op abonnementsbasis met supporturen. 

Complexe vraagstukken oplossen
Als het complex begint te worden, beginnen wij het interessant te vinden. Zo komen wij bij een breed scala aan bedrijven. 

Flexibele werkwijze
Is er een acuut probleem, dan lossen we dat op. Punt. Deze flexibiliteit zit verweven in onze werkwijze. Wij detacheren geen mensen voor 40 uur per week, doen niet aan minimaal 3 maandencontracten. Wij zijn gepassioneerde database consultants en voelen een sterke commitment naar onze klanten. Gelukkig is dat wederzijds; veel van onze relaties helpen wij al sinds de oprichting van BaseTide in 2005 en sommige klanten zelfs langer.
 
Wil u weten hoe wij u kunnen helpen?

bottom of page