top of page

Diensten

Wij lossen problemen op en dat doen we zo snel mogelijk. Structurele inhuur is vaak onnodig, terwijl u wel behoefte heeft aan een specialist die complexe vraagstukken oplost. U kunt flexibel een beroep op ons doen; bijvoorbeeld voor een quickscan of voor de duur van een project. Daardoor werken wij vaak jarenlang met en voor onze klanten.

Onze service

Wat we ook doen; we werken altijd in samenwerking met uw team zodat zij bij herhaling van dezelfde problemen snel zelf kunnen handelen. Wij zijn uiteraard altijd beschikbaar als het nodig is. Intern overleggen we veel; als het nodig is zijn er meerdere specialisten beschikbaar.

Wij vinden dat we altijd flexibel moeten kunnen opereren. Daarom werken we met meerdere specialisten binnen één klantteam. Dat maakt dat er altijd iemand op de hoogte is van de omstandigheden binnen een organisatie en u – mocht dat nodig zijn – altijd snel de beschikking heeft over een databasespecialist. 

Onze specialisten zijn met meerdere projecten per maand bezig. Dat maakt ons werk afwisselend, het houdt ons scherp en voor onze klanten betekent dat, dat we alleen onze uren declareren die we daadwerkelijk hebben geïnvesteerd. We rekenen u graag voor dat dit een besparing kan zijn van 85%.

 

Heeft u behoefte aan een betrouwbare flexibele partner?

bottom of page