Wie zijn wij?

Onze specialisten hebben elkaar gevonden in BaseTide. Waarom? Omdat we beseffen dat twee meer weten dan één, en drie meer dan twee. We bieden onze klanten graag structurele oplossingen en vooral omdat we onze kennis en expertise graag delen, zowel met elkaar als met onze klant. Hiervoor hebben we een team van professionals om ons heen verzameld. En net als wij, luisteren en denken ze mee met de klant, werken ze op een open en eerlijke wijze samen en gaan ze altijd voor kwaliteit. Geen uithoek is ons te ver, wij werken in heel Nederland (en soms daarbuiten). Elke vrijdag komen we samen op kantoor in Aalsmeer. Om bij te praten, te lachen en weer energie op te doen. Ook zijn vakgenoten op vrijdag welkom om bij BaseTide te komen werken, nieuwe inzichten op te doen en elkaar beter te leren kennen.

Natuurlijk hebben we de ambitie om uit te breiden. Niet al te groot, want we willen graag al onze mensen goed kennen en een slagvaardige organisatie zijn. Slagvaardig zodat we snel kunnen handelen als u dat van ons vraagt. En met de flexibele en proactieve inzet van onze kennis en expertise willen we uw datavraagstukken oplossen en u blijvend ontzorgen.

Onze database specialisten

Hanneke Nielen

foto Hanneke NielenIk ben Hanneke, al meer dan 30 jaar werkzaam in de automatisering, met name gericht op databases (Oracle, SQL, Postgres, MySQL, MongoDB, Unix scripting). Eind 2017 zijn we BaseTide gestart. BaseTide betekent voor mij vooral samenwerken en samen problemen oplossen.

Naast al dat werken vind ik het ook fijn om te ontspannen tijdens een goed diner met een glas wijn of door me uit te leven op de tennisbaan of het korfbalveld.

Hanneke op LinkedIn

Robert Blok

foto Robert BlokMijn naam is Robert Blok. Sinds begin jaren tachtig ben ik bezig met IT en data in het bijzonder. Na een studie Technische Informatica ben ik in 2005 voor mijzelf begonnen. Databases zijn mijn grootste passie…hoe complexer hoe beter! Voor mij is BaseTide de manier om in teamverband onze klanten het vertrouwen te kunnen geven dat hun vragen beantwoord worden.

Mijn grootste hobby is het zeilen op grote schepen. Hoewel het daar de laatste tijd niet veel van komt hoop ik snel weer eens het ruime sop te kunnen kiezen.

Robert op LinkedIn