Wie zijn wij?

Onze specialisten hebben elkaar gevonden in BaseTide. Waarom? Omdat we beseffen dat twee meer weten dan één, en drie meer dan twee. We bieden onze klanten graag structurele oplossingen en vooral omdat we onze kennis en expertise graag delen, zowel met elkaar als met onze klant. Hiervoor hebben we een team van professionals om ons heen verzameld. En net als wij, luisteren en denken ze mee met de klant, werken ze op een open en eerlijke wijze samen en gaan ze altijd voor kwaliteit. Geen uithoek is ons te ver, wij werken in heel Nederland (en soms daarbuiten). Elke vrijdag komen we samen op kantoor in Aalsmeer. Om bij te praten, te lachen en weer energie op te doen. Ook zijn vakgenoten op vrijdag welkom om bij BaseTide te komen werken, nieuwe inzichten op te doen en elkaar beter te leren kennen.

Natuurlijk hebben we de ambitie om uit te breiden. Niet al te groot, want we willen graag al onze mensen goed kennen en een slagvaardige organisatie zijn. Slagvaardig zodat we snel kunnen handelen als u dat van ons vraagt. En met de flexibele en proactieve inzet van onze kennis en expertise willen we uw datavraagstukken oplossen en u blijvend ontzorgen.

Onze database specialisten

Hanneke Nielen

Ik ben Hanneke, al meer dan 30 jaar werkzaam in de automatisering, met name gericht op databases (Oracle, SQL, Postgres, MySQL, MongoDB, Unix scripting). Eind 2017 zijn we BaseTide gestart. BaseTide betekent voor mij vooral samenwerken en samen problemen oplossen.

Naast al dat werken vind ik het ook fijn om te ontspannen tijdens een goed diner met een glas wijn of door me uit te leven op de tennisbaan of het korfbalveld.

Hanneke op LinkedIn

Iloon Ellen-Wolff

Mijn naam is Iloon en ik ben 53 jaar jong.
In 1990 in aanraking met Oracle software, en leerde ik programmeren in Oracle Forms en Oracle Reports voor een grote Multinational.
Één van mijn diepste wensen was om bij Oracle zelf in dienst te treden.
In oktober 1998 ben ik in dienst gekomen bij Oracle support.
Heb aan de wieg gestaan bij de “geboorte” van Marvel/Html Db/ Application Express.
Naast support vond ik het erg leuk om training te verzorgen binnen Oracle University.
De laatste acht jaar heb ik mijzelf beziggehouden met de Oracle Cloud en heb mijzelf gespecialiseerd in PaaS. (Platform as a service)
Op 1 februari 2019 ben ik voor mijzelf begonnen en bekleed ik diverse functies zoals business development/service level manager/ coach, en ICT adviseur.
Mijn werk behoort zeker tot mijn hobby’s, maar naast mijn werk besteed ik ook veel tijd aan het spelen van tennis. Ook reizen behoort tot één van mijn favoriete bezigheden. De Noord en de Zuidpoolexpedities zullen mij mijn leven bijblijven. Lopen tussen de pinguïns en genieten van de ongerepte en ruige natuur.

Iloon op LinkedIn

Jill Hoogakker

Hallo, ik ben Jill. Ik werk en studeer nu bijna een jaar bij BaseTide. Ik wilde na jaren in een andere branche te hebben gewerkt iets anders gaan doen. Ik was op zoek naar leuk werk in een leuke werkomgeving. Die leuke werkomgeving heb ik gevonden bij BaseTide. Ik ben daarnaast ook druk bezig met een studie hbo Software Engineering.
Als ik niet aan het werk of studeren ben, ben ik graag bezig met mijn gezin of ik ga een uur dansen of sporten.

Jill op LinkedIn

Piet de Visser

Data Blijft. Tijdens mijn technische studie heb ik een passie voor IT gevonden. 

Ik snapte dat “Data” het hart is van elk Informatiesysteeem en daarom ben ik DBA geworden. Eerst aarzelend (DBA’s waren saai en  lastig) maar als snel met Passie voor gegevens, en  wat je daar mee kan doen.

 ik heb ervaring opgedaan met opslag en ontsluiten van data, en met het “optimaliseren” van databases. Recent heb ik kennis van PostgreSQL toegevoegd als logische extensie van mijn expertise. 

Dankzij mijn werk heb ik met veel plezier voor enkele multinationals de wereld rond mogen reizen. En om mijn reisverslaving onder controle te houden maak ik geregeld rondritjes op mijn Motorfiets om op Conferenties en Meetups te spreken over…. Databases.

Piet op LinkedIn

Robert Blok

Mijn naam is Robert Blok. Sinds begin jaren tachtig ben ik bezig met IT en data in het bijzonder. Na een studie Technische Informatica ben ik in 2005 voor mijzelf begonnen. Databases zijn mijn grootste passie…hoe complexer hoe beter! Voor mij is BaseTide de manier om in teamverband onze klanten het vertrouwen te kunnen geven dat hun vragen beantwoord worden.

Mijn grootste hobby is het zeilen op grote schepen. Hoewel het daar de laatste tijd niet veel van komt hoop ik snel weer eens het ruime sop te kunnen kiezen.

Robert op LinkedIn