Collega worden?

Bij BaseTide werken geen mooipraters of luchtfietsers. Geen gladde consultants, maar ook geen ongrijpbare codenerds. Bij BaseTide werken mensen die gaan voor kwaliteit. Die luisteren én meedenken met onze klanten heel normaal vinden. Bij BaseTide werken we graag samen en zijn we altijd oplossingsgericht bezig.

Wij zoeken nog ervaren en onervaren collega’s die zin hebben in een afwisselende functie binnen een flexibele organisatie met een no-nonsense cultuur.

Onze database specialisten zijn mensen met hart voor de zaak. We houden van techniek en we delen die kennis en inzichten graag met onze klanten en collega’s. We zijn teamspelers. We werken graag samen op klussen om tot mooie oplossingen te komen.

Of je nu gespecialiseerd bent in Oracle, MS SQL, PostgreSQL, MySQL, MongoDB of andere NoSQL databases, jij bent de specialist op die database. Dat is de hoofdzaak. Als er een ander data(base) vraagstuk langskomt, dan laat je dat niet los. Sterker nog; nieuwe databases of data processen vind je leuk en uitdagend!

Omdat bedrijfsprocessen en collega’s bij de klant vaak afhankelijk van je zijn, doe jij je uiterste best om zo goed mogelijk te helpen. Als consultant van BaseTide sta je voor klanten klaar. Dag en nacht als het moet.

Ben je nog niet die senior adviseur? En ambieer je wel zo’n rol? Dan nodigen we je uit om ook te komen praten. We hebben een opleidingsprogramma om je te helpen hier te komen.

 

Interesse?

Wij vertellen je graag meer. Je kunt ons telefonisch bereiken op 023 820 0303 of mail ons: support@basetide.com